TEGELWERK IN UW REGIO

Tegels hebben een groot voordeel tegenover bijvoorbeeld laminaat en vloerbedekking. Bij laminaat leggen is er namelijk een grote kans dat er sneller schade ontstaat. Zo kan laminaat bijvoorbeeld slecht tegen water en kan dit het laminaat al snel verpesten. Ook vloerbedekking heeft zo zijn nadelen. In vloerbedekking komen namelijk snel vlekken terecht die er niet gemakkelijk uit te wassen zijn. Zeker op de lange termijn zorgt dit ervoor dat uw vloerbedekking er onaangenaam uit kan zien. Bovenstaande problemen komen echter niet voor bij tegels.

TEGELWERK GALLERIJ

Bekijk hieronder ons meest recente tegelwerk.

KWALITEIT TEGELWERK

Tegels zijn bestand tegen water, maar ook tegen vlekken en dergelijke. Dit is zeer gemakkelijk schoon te maken en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Goed tegelwerk is bovendien toe te passen in alle soorten kamers. Van keukens, badkamers tot en met verschillende vloeren. Het is natuurlijk belangrijk dat de tegels op een goede manier gelegd worden. Bij DRM afbouw hebben we daar gelukkig ervaring mee en dat is natuurlijk zeer belangrijk. De tegels moeten namelijk goed worden gelegd, anders kan dit op de lange termijn resulteren in problemen. Gelukkig hebben onze leggers veel ervaring. Hiermee verzekeren we u dat uw tegels altijd op een goede manier gelegd worden. Zo weet u zeker dat u tevreden bent. We hebben ervaring met alle mogelijke tegels die u kunt bedenken.

UW KEUKEN OF BADKAMER LATEN BETEGELEN?

Vakkundig uw keuken, badkamer of andere vloeren laten betegelen door DMR Afbouw? Dat is geen enkel probleem. Binnen een dag kan uw grond, muur of wand van tegels zijn voorzien. Ideaal als u snel wilt verbouwen. Voor interesse kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend offerte. Dan weet u gelijk waar u financieel aan toe bent. Onze deskundigen helpen u graag verder en beantwoorden met liefde alle vragen die u heeft!

Offerte aanvragen