UITSTEKEND STUCWERK VOOR UW WONING

Wanneer u uitstekend stucwerk nodig heeft, bent u bij DMR afbouw aan het juiste adres. Goed stucwerk is niet alleen ideaal voor uw woning, maar ook bij bedrijfspanden kan het handig zijn om gebruik te maken van goed stucwerk. Een bedrijfspand is namelijk een visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het van belang dat dit er uitstekend uitziet. Goed stucwerk zorgt ervoor dat uw wanden een uitstekende uitstraling hebben. Dat is natuurlijk een groot voordeel voor de uitstraling van een bedrijfspand, maar ook de voor de uitstraling van een woning. Niet alleen het esthetische aspect is echter belangrijk bij stucwerk, maar het is als klap op de vuurpijl ook nog eens zeer functioneel. Het bevordert namelijk een goede isolatie, waardoor de juist temperatuur kan worden aangehouden. Dit zorgt ervoor dat u maandelijks minder energiekosten heeft en dat is natuurlijk een voordeel. Bovendien is er minder brandgevaar bij uitstekend stucwerk en dat is ook niet onbelangrijk.

STUCWERK GALLERIJ

Bekijk hieronder ons meest recente stucwerk.

VOORDELEN VAN STUCWERK

Enerzijds zorgt goed stucwerk dus voor een strakke uitstraling, maar er zijn nog meer voordelen te noemen. Zo zal goed stucwerk voor een betere hygiëne zorgen. Wanneer een muur namelijk geen goede structuur heeft, kan dit ervoor zorgen dat er vuil achter blijft hangen. Door de gladde structuur van stucwerk is dit echter onmogelijk. Ook voorkomt het door de gladde structuur zaken zoals schimmel in de badkamer en andere vochtige ruimtes. Bovendien is het gemakkelijker om uw muur te herstellen wanneer er vakkundig stucwerk is verricht. Elke muur kan na verloop van tijd tegen de nodige problemen aanlopen. Zo kan er bijvoorbeeld een stuk uit uw muur vallen. Normaal zijn dergelijke problemen lastig te herstellen, maar met een gladde muur is dit een fluitje van een cent.

UW WONING OF BEDRIJFSPAND LATEN STUCEN?

Stucwerk in uw woning laten uitvoeren door DMR Afbouw? Wij zorgen voor een gladde en strakke muur! Neem contact op met ons voor een vrijblijvend offerte. Onze specialisten helpen u graag verder!

Offerte aanvragen