LATEX SPUITEN DOOR DMR AFBOUW

Een van de diensten waar wij zeer gespecialiseerd in zijn is het spuiten van Latex.  Het voordeel van deze muurverf is het uitstekende resultaat die ermee gepaard gaat. Het spuiten van Latex is over het algemeen beter dan het ouderwetse rollen. Het laat namelijk minder structuur na en ziet er om die reden een stuk strakker uit.

LATEX SPUITEN GALLERIJ

Bekijk hieronder ons meest recente latex spuit werk.

VOORBEREIDING LATEX SPUITEN

Op een goede manier latex spuiten, vergt natuurlijk een goede voorbereiding en daar zijn we bij DMR afbouw degelijk bewust van. Bij een goede voorbereiding wordt de ondergrond nauwlettend gecontroleerd door een van onze medewerkers. Eventuele problemen met de ondergrond worden snel aangepast, zodat er vervolgens een perfect resultaat bij het latex spuiten kan worden gegarandeerd.

Latex spuitwerk heeft een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met andere afwerktechnieken. Enerzijds het tempo waarin het kan gebeuren. Latex spuiten kan namelijk in een kort tijdsbestek worden uitgevoerd en dat is zeker een voordeel wanneer u snel resultaten wilt zien. Bovendien is het daardoor ook goedkoper, omdat er simpelweg minder tijd aan gewerkt hoeft te worden in vergelijking met bijvoorbeeld rollen. Heeft u een voorkeur voor een specifieke kleur? Ook dan is latex spuitwerk ideaal. Dit kan namelijk in alle kleuren geschiedden en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Bovendien zal door latex spuiten uw huis meer waarde hebben. Door de goede afwerking ziet het er namelijk zeer goed uit en dat is natuurlijk een voordeel bij een eventuele verkoop.

UW HUIS LATEX LATEN SPUITEN?

Vakkundig en effectief uw huis laten spuiten door een professionele vakman van DMR Afbouw? Binnen een dag kan de muur of wand al van een laag verf zijn voorzien. De verven voor de latex muur zijn verkrijgbaar in verschillende klassen. Voor meer informatie en een prijsindicatie is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Onze specialisten helpen u graag verder!

Offerte aanvragen